KTO PROWADZI SZKOLENIA?

KTO PROWADZI SZKOLENIA?

KACPER

Przyszedł na chwilę i został na dłużej – to idealny slogan opisujący jego romans z gastronomią, który trwa już 12 lat. Pracował w klubach, barach, restauracjach czy na festiwalach. Zdarzyło się nawet kręcić Mojito czy Sex On The Beach na hiszpańskich wyspach, gdzie zamiast OLA AMIGO, słyszał po prostu POLISZ WODKA BUENO BUENO!

 

W 2019 roku zakwalifikował się do finałowego etapu najbardziej prestiżowego konkursu barmańskiego w naszym kraju, jakim jest World Class Poland. Spędził 2 lata życia w USA, dzięki czemu, nauczył swoją głowę myślenia poza schematami, co zaowocowało pomysłem stworzenia szkoleń barmańskich bez kija w d*pie.

 

Aktualnie właściciel Tłok Baru oraz manager na Nocnym Targu Towarzyskim.  Zajmuje się też kompleksowym zaopatrzeniem barowym na imprezach masowych. Podczas szkolenia najlepiej czuje się w dziedzinie hospitality – czyli jak sprawić, żeby goście dobrze się czuli, chętniej podeszli do baru, z uśmiechem od niego odeszli, a co najważniejsze – wrócili.

KACPER

Przyszedł na chwilę i został na dłużej – to idealny slogan opisujący jego romans z gastronomią, który trwa już 12 lat. Pracował w klubach, barach, restauracjach czy na festiwalach. Zdarzyło się nawet kręcić Mojito czy Sex On The Beach na hiszpańskich wyspach, gdzie zamiast OLA AMIGO, słyszał po prostu POLISZ WODKA BUENO BUENO!

 

W 2019 roku zakwalifikował się do finałowego etapu najbardziej prestiżowego konkursu barmańskiego w naszym kraju, jakim jest World Class Poland. Spędził 2 lata życia w USA, dzięki czemu, nauczył swoją głowę myślenia poza schematami, co zaowocowało pomysłem stworzenia szkoleń barmańskich bez kija w d*pie.

 

Aktualnie właściciel Tłok Baru oraz manager na Nocnym Targu Towarzyskim.  Zajmuje się też kompleksowym zaopatrzeniem barowym na imprezach masowych. Podczas szkolenia najlepiej czuje się w dziedzinie hospitality – czyli jak sprawić, żeby goście dobrze się czuli, chętniej podeszli do baru, z uśmiechem od niego odeszli, a co najważniejsze – wrócili.

JANEK

Skończył Polibudę i po 8 latach za barem potrafi wzrokiem ocenić ile mililitrów wódeczki brakuje komuś do osiągnięcia punktu kulminacyjnego dzisiejszego wieczoru.

 

Zaczynał w jednej z najpopularniejszych restauracji w Poznaniu, gdzie przekonał się, że przygotowanie drinka, którego i tak zaniesie kelnerka, ma tyle samo sensu, co pisanie projektu na studia ze sztuczną inteligencją.

AI odwali całą robotę, a Ty i tak usłyszysz, że za taką pracę to aż miło postawić 5!

 

W 2021 wygrał konkurs na najszybszego barmana w Poznaniu, co jest dowodem, że chłop zna się na robocie.

 

Obecnie Janek jest szefem barmanów na Nocnym Targu Towarzyskim oraz w Klubie Próżność. Trzyma w ryzach całą zgraję Nocnych Ninja i jak widzi, że można zrobić coś lepiej i szybciej to z pewnością Ci o tym powie. Na szkoleniach zajmie się tematami technik barmańskich, unikaniem zbędnych ruchów czy obsługą sprzętu.

JANEK

Skończył Polibudę i po 8 latach za barem potrafi wzrokiem ocenić ile mililitrów wódeczki brakuje komuś do osiągnięcia punktu kulminacyjnego dzisiejszego wieczoru.

 

Zaczynał w jednej z najpopularniejszych restauracji w Poznaniu, gdzie przekonał się, że przygotowanie drinka, którego i tak zaniesie kelnerka, ma tyle samo sensu, co pisanie projektu na studia ze sztuczną inteligencją.

AI odwali całą robotę, a Ty i tak usłyszysz, że za taką pracę to aż miło postawić 5!

 

W 2021 wygrał konkurs na najszybszego barmana w Poznaniu, co jest dowodem, że chłop zna się na robocie.

 

Obecnie Janek jest szefem barmanów na Nocnym Targu Towarzyskim oraz w Klubie Próżność. Trzyma w ryzach całą zgraję Nocnych Ninja i jak widzi, że można zrobić coś lepiej i szybciej to z pewnością Ci o tym powie. Na szkoleniach zajmie się tematami technik barmańskich, unikaniem zbędnych ruchów czy obsługą sprzętu.